*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Περιβαλλοντική ευθύνη

Θεωρητικές εξελίξεις και ζητήματα εφαρμογής

(Συλλογικό έργο)
Έκδοση: Νοέμβριος 2010 από "Νομική Βιβλιοθήκη"
Σελ.:280 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-272-750-0


Θέμα: "Περιβάλλον - Προστασία - Δίκαιο και νομοθεσία "

Το παρόν έργο έχει ως αντικείμενο την περιβαλλοντική ευθύνη, που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα νομικά ζητήματα στο πεδίο της σύγχρονης προστασίας του περιβάλλοντος και της υγείας του ανθρώπου. Η έννοια της περιβαλλοντικής ευθύνης αντιμετωπίζεται από άποψη αστικού, ποινικού και διοικητικού δικαίου, αποτυπώνοντας με τον τρόπο αυτό τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νομική κοινότητα στην πράξη. Οι καταξιωμένοι στον χώρο τους εισηγητές των θεματικών ενοτήτων του έργου συνέβαλαν με το κύρος και τις γνώσεις τους στην πραγματοποίηση ενός υψηλού επιπέδου επιστημονικού συνεδρίου, το οποίο έλαβε χώρα την 26-27 Ιουνίου 2009, στο Μέγαρο ΟΛΠ, υπό την αιγίδα του ΔΣΠ σε συνεργασία με τη Νομαρχία Πειραιά, καρπό του οποίου αποτέλεσε το παρόν έργο.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας