*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Κώδικας αγγέλων

Ένας πλήρης οδηγός για επικοινωνία με τους αγγέλους

"The Angel Code: Your Interactive Guide to Angelic Communication" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Chantel Lysette
Μετάφραση: ·Στέφανος Αγγελίδης
Έκδοση: Ιανουάριος 2011 από "IntroBooks"
Σελ.:303 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-9516-08-4


Θέμα: "Άγγελοι" "Παραψυχολογία"

Είναι μήπως εκείνο το τραγούδι στο ραδιόφωνο ένα σημάδι εξ ουρανού;
Είναι μήπως οι επαναλαμβανόμενες εικόνες στα όνειρά μου ένα μήνυμα από κάποιο άγγελο;

Οι αρχάγγελοι πάντα μας μιλούν με τρόπους που κατανοούμε, ωστόσο, μερικές φορές χρειαζόμαστε βοήθεια για να αναγνωρίσουμε την παρουσία τους. Με τη δημιουργία του δικού σας, προσωπικού "αγγελικού κώδικα" θα έχετε πάντοτε πρόσβαση σε μια Θεία πηγή ενθάρρυνσης, υποστήριξης και σοφίας, η οποία θα σας βοηθήσει να χαράξετε τη σωστή πορεία στη ζωή σας και να ανακαλύψετε τον πραγματικό σας σκοπό.

Η Chantele Lysette, με ευθύτητα και ευφυολογία, προσφέρει ένα διασκεδαστικό, άμεσο οδηγό και βιβλίο διεργασίας, το οποίο αποσκοπεί στην επαφή με τους αγγέλους σας. Μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες και ασκήσεις, θα σας βοηθήσει να ακονίσετε τις διαισθητικές σας ικανότητες, να δημιουργήσετε ένα ιδανικό χώρο διαλογισμού και να καταστήσετε τον εαυτό σας δεκτικό προς τη Θεία καθοδήγηση.

Γνωρίστε δεκαέξι διαφορετικούς αγγέλους: Τον αγγελιαφόρο Γαβριήλ, τον πολεμιστή Μιχαήλ, το θεραπευτή Ραφαήλ, και άλλα επουράνια πλάσματα. Γνωρίστε και εξοικειώστε τον εαυτό σας με τις προσωπικότητές τους και αισθήματα που σας προκαλούν, και κατανοήστε τα μηνύματά τους.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας