*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ψηφιακή σχεδίαση με τη γλώσσα VHDL

Αρχές και πρακτικές


Συγγραφή: · Δημήτρης Πογαρίδης
Έκδοση: Δεκέμβριος 2013 από "Δίσιγμα"
Σελ.:887 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-99350-7-9


Θέμα: "Ηλεκτρονική" "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα" "Ψηφιακά κυκλώματα"

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα αυτοτελές σύγγραμμα και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο βοήθημα στους φοιτητές των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων αλλά και στους μηχανικούς, που αποφοίτησαν πριν από μερικά χρόνια και θέλουν να ανανεώσουν τις γνώσεις τους στη σχεδίαση ψηφιακών συστημάτων. Αν και στο βαθμό που αυτή η φιλοδοξία επαληθευτεί κάθε μελετητής του συγγράμματος θα πρέπει, στο τέλος, να έχει αποκτήσει βαθιά γνώση του πως λειτουργούν τα ψηφιακά συστήματα και να εφαρμόσει αυτή τη γνώση στην ανάλυση, τη σχεδίαση, την υλοποίηση, την αντιμετώπιση βλαβών και τη χρήση ενός οποιουδήποτε ψηφιακού συστήματος. Προηγούμενη γνώση ηλεκτρονικής είναι επιθυμητή δεν είναι όμως απαραίτητη για να κατανοηθεί το περιεχόμενό του.
Ο συγγραφέας χρησιμοποιώντας την τριακονταετή εμπειρία του στη διδασκαλία των ψηφιακών συστημάτων έκανε μια προσπάθεια οι τεχνικές σχεδίασης να παρουσιαστούν με όσο πιο απλό και εύκολα κατανοητό τρόπο γίνεται. Αυτή η προσπάθεια υποβοηθείται και υποστηρίζεται από τα πολλά παραδείγματα και εφαρμογές που εμπεριέχονται στο σύγγραμμα.
Στο τέλος του βιβλίου επισυνάπτεται παράρτημα που εισάγει στη χρήση του σχεδιαστικού πακέτου MAXplus+II της ALTERA και στη σχεδίαση με τη χρήση της γλώσσας VHDL.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας