*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ολιστική πολιτική

Μια πρόταση για την αντιμετώπιση των αδιεξόδων των σύγχρονων δημοκρατιών


Συγγραφή: · Μιχάλης Λιανός
Έκδοση: Μάιος 2011 από "Κιριτιμάτι"
Σελ.:144 (13χ12), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-98255-1-6


Θέμα: "Πολιτική κοινωνιολογία"

Αν οι συγκεντρώσεις και οι πορείες είναι το καύσιμο που θα οδηγήσει αυτόν τον τόπο σε αλλαγή, οι πραγματικά νέες ιδέες είναι το όχημα στο οποίο πρέπει κάποια στιγμή να επιβιβαστεί ο πνευματικός μας κόσμος.

Ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Rouen, Μιχάλης Λιανός, έχει αναπτύξει με επιστημονική ακρίβεια, αν και σε απλό λόγο, μια αλληλουχία ιδεών που δημιουργούν μια νέα σελίδα στην πολιτική σκέψη. Η "Ολιστική πολιτική" θα συναρπάσει και θα αναγεννήσει πρώτα στους Έλληνες την καθυποταγμένη από την ευμάρεια της μεταπολίτευσης ιδεολογική αναζήτηση.

Όπως γράφει ο ίδιος:
"Πολιτικό μανιφέστο, εγχειρίδιο διακυβέρνησης και αναζήτηση για την κατάσταση του σύγχρονου ανθρώπου, η "Ολιστική πολιτική" παρουσιάζει τη δομή ενός καινούργιου κόσμου όπου οι ανθρώπινες κοινωνίες αποφασίζουν με ακρίβεια για τις προτεραιότητές τους, τα πολιτικά κόμματα εξαφανίζονται και οι επαναστατικές αλλαγές μπορούν να αναπτυχθούν χωρίς να συγκρουστούν με τις συντηρητικές τάσεις. Στην ολιστική κοινωνία οι πρακτικοί κανόνες αλλάζουν συνεχώς για να υλοποιούν τη σταθερή αρχή της ανοιχτής συνύπαρξης των πολιτών που δεν μπορούν παρά να δεχθούν την πολιτική ευθύνη για την κατάσταση της κοινωνίας τους.
Το έργο αυτό δείχνει με λεπτομέρειες τη συνέχεια προς την εποχή όπου καθένας μας θα αναγνωρίζει τον εαυτό του εξίσου ως εξουσιαστή και εξουσιαζόμενο".

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας