*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Εισαγωγή στους υπολογιστές

"Introduction to Computers" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Peter Norton
Μετάφραση: · Μιχαήλ Γ. Δημόπουλος
Έκδοση: Οκτώβριος 2011 από "Τζιόλα"
Σελ.:781 (29χ21), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-418-332-Χ


Θέμα: "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές"

Το όνομα Peter Norton είναι ένα αξιόπιστο όνομα στην τεχνολογία πληροφοριών, συνώνυμο με τους υπολογιστές για σχεδόν δύο δεκαετίες. Η απαράμιλλη επιτυχία αυτής της σειράς έχει οδηγήσει στην 6η έκδοση της τριλογίας που περιλαμβάνει τα Βασικά Θέματα Πληροφορικής και τις Βασικές Έννοιες -φέρνοντας μαζί αυτό που μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως μια από τις μεγαλύτερες πηγές εκπαίδευσης για τους σπουδαστές και τους καθηγητές.

Ενημερωμένο
- Νέο κεφάλαιο για την Ασφάλεια Πληροφοριών -κρίσιμη για τα σημερινά συστήματα και το Διαδίκτυο
- Νέα κάλυψη των συστημάτων διαχείρισης βάσεων δεδομένων στα οποία περιλαμβάνονται περιγραφές των Oracle, IBMDB2, MySQL, και MicrosoftSQLServer
- Εκτεταμένη κάλυψη της Δικτύωσης και των τεχνολογιών του Διαδικτύου

Βασικά χαρακτηριστικά
- Ολοκληρωμένο κείμενο Ιστού και ένας νέος σχεδιασμός με βελτιωμένες εικόνες
- Ερωτήσεις αυτοαξιολόγησης με απαντήσεις Online σημειώσεις του Norton
- Θεματικά άρθρα: Κεντρικά θέματα για υπολογιστές, Τα Σημειωματάρια του Norton, Συμβουλές παραγωγικότητας, Οι υπολογιστές στην Σταδιοδρομία σας και το Θέμα
- Υλικό στο τέλος της κάθε Ενότηταςπου περιλαμβάνει Ερωτήσεις Κεφαλαίου, Εργαστηριακές Ασκήσεις, Θέματα Ηθικής και Δραστηριότητες Έρευνας και Αναφοράς

Συμπληρωματικό Υλικό για τον Σπουδαστή και τον Εκπαιδευτή
Το SimNet: Αυτό είναι το διαδραστικό σύστημα εκμάθησης και αξιολόγησης βασισμένο σε υπολογιστή συσχετίζεται με το κείμενο και δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές να μάθουν και να εξασκήσουν βασικές έννοιες καθώς επίσης και να αξιολογήσουν τις γνώσεις τους μέσω ερωτήσεων και εξετάσεων.

Πλατφόρμες Εκμάθησης από Απόσταση: Οι πλατφόρμες WebCT, Blackboard και Page Out υποστηρίζουν τους περισσότερους τίτλους της McGraw-Hill και είναι διαθέσιμες με online βοηθητικό υλικό εμάθησης, εργαστηριακές ασκήσεις και ερωτήσεις.

Norton Online Ιστότοποι για τον Σπουδαστή και τον Εκπαιδευτή: Εργαλεία μάθησης και αξιολόγησης στα οποία περιλαμβάνονται online ερωτήσεις, εργαστηριακές ασκήσεις, άρθρα γύρω από Τεχνολογίες Πληροφοριών, σύνδεσμοι στον Ιστό και πόροι για τον εκπαιδευτή.

Υλικό Υποστήριξης για τον Εκπαιδευτή: Κιτ με περιεκτικό-υλικό για τον εκπαιδευτήπ ου περιλαμβάνει εγχειρίδιο και απαντήσεις, το λογισμικό Exam View © Pro που είναι μια τράπεζα δοκιμαστικοί ασκήσεων με δοκιμαστικές ερωτήσεις, παρουσιάσεις στην τάξη και συσχετίσεις SCAN.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας