*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Κατανοώντας την ελευθερία

Μια συνοπτική παρουσίαση του "Συντάγματος της Ελευθερίας" του F. A. Hayek


Συγγραφή: · Φώτης Περλικός
Έκδοση: Νοέμβριος 2011 από "Εκδόσεις Πύλες"
Σελ.:308 (21χ15), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-99650-1-6


Θέμα: "Πολιτικές επιστήμες" "Ελευθερία" "Φιλελευθερισμός"

Αυτή η έκδοση επεξεργάζεται σε συνοπτική και εκλαϊκευμένη μορφή τα βασικά μηνύματα του "Συντάγματος της Ελευθερίας" του Φρειδερίκου Αυγούστου Φον Χάγιεκ, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης πενήντα χρόνων από την πρώτη έκδοση αυτού του εμβληματικού έργου, το οποίο αποτελεί ένα από τα θεμελιώδη συγγράμματα που συγκροτούν τον ιδεολογικό πυρήνα του σύγχρονου φιλελευθερισμού.

Στόχος του βιβλίου είναι, να διαδώσει τις ιδέες και αξίες που διατηρούν εντυπωσιακά ανέγγιχτες από το χρόνο τη ζωντάνια, την επικαιρότητα και τη σημασία τους και οι οποίες αξίζουν κάθε προβολής για την όσο το δυνατό μεγαλύτερη διείσδυσή τους στο ελληνικό κοινό. Κι αυτό διότι συνδυάζονται αριστοτεχνικά η φιλοσοφία με την οικονομική θεωρία και την πολιτική πρακτική καθώς και ερωτήματα και απαντήσεις, στα κύρια ζητήματα που απασχολούν το σύγχρονο άνθρωπο.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας