*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Γιορτινές μαγειρικές


Συγγραφή: ·Χρίστος Χριστοδούλου
Έκδοση: 2011 από "Επιφανίου Ηλίας"
Σελ.:131 (23χ25), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 9963-674-43-7


Θέμα: "Μαγειρική" "Ζαχαροπλαστική"

Αγαπημένοι μου φίλοι,

Οι γιορτινές μέρες φέρνουν κάθε φορά μαζί τους στιγμές χαράς, πολλά δώρα αλλά και την οικογένεια και τους ανθρώπους πιο κοντά. Οι φίλοι, οι συγγενείς αλλά και η ενωμένη οικογένεια συγκεντρώνονται στο γιορτινό τραπέζι, στολισμένο με πλούσια φαγητά, γλυκά και άλλα γιορτινά και παραδοσιακά εδέσματα. Η προετοιμασία των εδεσμάτων για τη μεγάλη γιορτή αλλά και η ετοιμασία του γιορτινού τραπεζιού, δένουν την οικογένεια. Οι γονείς, τα παιδιά, η γιαγιά, ο παππούς, είναι όλοι στο πόδι με μια ευχάριστη διάθεση να συμμετέχουν για να φτιάξουν ό, τι καλύτερο μπορούν.

Μην αφήσετε να χαθεί το πιο όμορφο συναίσθημα που μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε όμορφα. Μαγειρέψτε, δημιουργήστε και απολαύστε.

(2009) Εύκολη γρήγορη μαγειρική, Ιδιωτική Έκδοση

(2009) Κάτι καλό μαγειρεύεται, Επιφανίου Ηλίας

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας