*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Sex and The City: Ταυτότητα και αναζήτηση νοήματος στη μετανεωτερική αφήγηση


Συγγραφή: ·Anouk Bijl ·Renske van Bronswijk · Ιωάννα Βωβού ·Bettencourt da Camara ·Paula Corderio ·Ana Fernambuco ·Αγγελική Γαζή ·Πατρίτσια Γερακοπούλου · Κώστας Γεωργιάδης · Δήμητρα Δημητρακοπούλου ·Βάια Δουδάκη ·Wendy von Kriegenbergh · Χριστιάνα Κ. Κωνσταντοπούλου ·Γιώργος Μαρκατάς · Νικόλαος Παναγιώτου ·Carmen Penafiel (Συλλογικό έργο)
Επιμέλεια: ·Αγγελική Γαζή
Έκδοση: Μάιος 2012 από "Μεταμεσονύκτιες Εκδόσεις"
Σελ.:360 (24χ15), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7800-48-6


Θέμα: "Κοινωνικές επιστήμες" "Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης" "Τηλεόραση - Κοινωνιολογικές απόψεις"

Τι έκανε την επιτυχία, τι εξηγεί την εμβέλεια του SEX AND THE CITY, μιας από τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών - με συνέχεια στον κινηματογράφο; Τι εκφράζει, τι αποκαλύπτει για την ζωή του σύγχρονου ατόμου αλλά και γενικά για την κοινωνική κατάσταση που βιώνουμε σήμερα;

Δώδεκα Έλληνες και ξένοι ακαδημαϊκοί και ερευνητές αναδεικνύουν τον προβληματισμό αναφορικά με τον ρόλο των Πολιτισμικών Προϊόντων της Μαζικής Κουλτούρας στην σημερινή ελληνική και διεθνή πραγματικότητα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας