*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο δρόμος προς το φως

Αληθινές ιστορίες αγγελικών επισκέψεων, οράματα της μεταθανάτιας ζωής και άλλες εμπειρίες επαφής με τα θεία

"Into the Light" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·John Lerma
Μετάφραση: ·Έλενα Φιλίππου
Έκδοση: 2008 από "Power Publishing"
Σελ.:256 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 9963-673-40-6


Θέμα: "Παραφυσικά φαινόμενα"

"Επιτέλους ένας γιατρός με επιστημονικό υπόβαθρο ερευνά το φαινόμενο της προθανάτιας εμπειρίας με συμπόνοια, κατανόηση και ανθρωπισμό. Αν είστε ένας άνθρωπος που επιζητά να καταλάβει τη φύση της ανθρώπινης συνείδησης και τη θέση της στο σύμπαν, το βιβλίο αυτό θα σας εμπνεύσει και θα σας φέρει πιο κοντά στην επίγνωση".
(Γκάρυ Ε. Σουάρτζ, Ph.D., Καθηγητής Ψυχολογίας και Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα και συγγραφέας των βιβλίων "The Afterlife Experiments" και "The Energy Healing Experiments")

"Η εμφάνιση αγγέλων είναι σπάνιο φαινόμενο, όμως ο δρ. Λέρμα βρέθηκε στον κατάλληλο χρόνο, και είχε την τύχη να καταγράψει τις εμπειρίες τόσων ανθρώπων".
(Καθριν Λάνιγκαν, συγγραφέας των βιβλίων "Angel Watch" και "Divine Nudges")

Παρόλη την πρόοδο της επστήμης και της ιατρικής, το μυστήριο της ζωής, μετά τη ζωή μας, στη γη παραμένει ακόμη ένα μεγάλο μυστήριο. Πολλοί γιατροί έχουν γράψει βιβλία σχετικά με προθανάτιες αλλά και μεταθανάτιες εμπειρίες αλλά η έρευνα γύρω από το θέμα είναι σπάνια. Λόγω αυτού του κενού, ο Δρ. Τζων Λέρμα έχει αφιερώσει την καριέρα του στην επιστημονική έρευνα και συλλογή στοιχείων γύρω από τα επιθανάτια οράματα εκατοντάδων ασθενών με ανίατες ασθένειες που νοσηλεύονται κατά καιρούς στο νοσοκομείο όπου εργάζεται.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας