*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η επιστήμη της αυτογνωσίας

"The Science of Self-Realization" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Prabhupada
Μετάφραση: ·Μιχάλης Δεληγιαννάκης
Έκδοση: Μάρτιος 2013 από "Ιδιωτική Έκδοση"
Σελ.:384 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 0-956605-16-8


Θέμα: "Φιλοσοφία, Ινδική" "Αυτογνωσία"

Στις σελίδες αυτές ο Σρίλα Πραμπουπάντα παρουσιάζει το ίδιο μήνυμα που κατέγραψε ο περίφημος σοφός Βγιασαντεβα, χιλιάδες χρόνια πριν, το μήνυμα των Βεδικών γραφών της Αρχαίας Ινδίας. Μεταδίδει την ίδια διαχρονική γνώση που άλλοι σπουδαίοι δάσκαλοι της αυτογνωσίας έκφρασαν εδώ και χιλιάδες χρόνια - γνώση που αποκαλύπτει τα μυστικά του εσωτερικού μας εαυτού, της φύσης, του σύμπαντος και του Υπέρτατου Εαυτού, εντός κι εκτός μας. Ο Σρίλα Πραμπουπάντα εκφράζεται με ένα εκπληκτικά ξεκάθαρο τρόπο και με ένα είδος πειστικής, απλής ευφράδειας για να αποδείξει πόσο κατάλληλη είναι η επιστήμη της αυτογνωσίας στον σύγχρονο κόσμο και στις ζωές μας.
Ανάμεσα στα τριάντα έξι κείμενα που επιλέχτηκαν για αυτό το ξεχωριστό βιβλίο, διακρίνουμε το συγκινητικό ποίημα του Σρίλα Πραμπουπάντα μόλις φθάνει στην Αμερική, την ανταλλαγή επιστολών με ένα διακεκριμένο καρδιολόγο για την "αναζήτηση της ψυχής", τις αποκαλύψεις του για τη μετεμψύχωση στην Εταιρία Λόντον Μπροντκάστινγκ, τις σημαντικές παρατηρήσεις του για τους αληθινούς και τους ψεύτικους γκουρού στους Τάιμς του Λονδίνου, τον διάλογο με ένα Γερμανό Βενεδικτίνο καλόγερο σχετικά με τον Κρίσνα και τον Χριστό, την ενόρασή του για την υπέρτατη συνείδηση και τον νόμο του καρμα, τη συζήτηση με ένα κορυφαίο λόγιο της Ρωσίας σχετικά με τον πνευματικό κομμουνισμό και τέλος μια ανεπίσημη συζήτηση με τους μαθητές του γύρω από τον μύθο της σύγχρονης επιστήμης.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας