*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Από διάβασμα πώς πάμε;


Συγγραφή: ·Μιχάλης Διακίδης
Έκδοση: Αύγουστος 2013 από "Διακίδης Μιχάλης"
Σελ.:69 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-93-5192-1


Θέμα: "Παιδικά θεατρικά έργα, Ελληνικά"

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με αφορμή την καθιέρωση της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου στις 2 Απριλίου, αλλά αφορά και την καθημερινότητα των μικρών αναγνωστών.
Περιέχει 13 θεατρικά μονόπρακτα που μπορούν να "ανεβούν" στην σχολική σκηνή ή απλά να διαβαστούν στον καναπέ του "παιδικού".
Φιλοδοξία του είναι να φέρει πιο κοντά τους μικρούς αναγνώστες στο παιδικό βιβλίο. Παράλληλα, όμως, θέτει με έναν ξεχωριστό τρόπο, ζητήματα που ήδη τους απασχολούν και αποπειράται να τους βοηθήσει ώστε να αποκτήσουν μια προσωπική αλλά και επιλεκτική σχέση με το βιβλίο.
Θα μπορούσε να αποτελέσει ένα μικρό εργαλείο στους δασκάλους και τους γονείς, μα και ένα χρήσιμο ανάγνωσμα στους μικρούς μαθητές...

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας