*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ημερολόγιο 2014: Ακρόπολη - Νέο μουσείο


Έκδοση: Οκτώβριος 2013 από "Μίλητος"
Σελ.:240 (21χ14), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-464-484-Χ


Θέμα: "Ημερολόγια" "Μουσεία - Ελλάς" "Παρθενώνας"

Ο χρόνος κυλάει, η καθημερινότητα τρέχει, κι εσείς θέλετε να τα προλάβετε όλα, να οργανωθείτε σωστά, δίχως να σας διαφύγει κάτι σημαντικό. Κάντε το με τη βοήθεια ενός ημερολογίου από τις Εκδόσεις Μίλητος, που θα σας "φτιάξει τη μέρα"!

Το μνημειώδες λεύκωμα με τίτλο "Ακρόπολη - Νέο Μουσείο" των Εκδόσεων Μίλητος, το οποίο πρωτοπαρουσιάστηκε το 2010 και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, τώρα παίρνει τη μορφή επιτραπέζιου ημερολογίου, ομορφαίνοντας τις εβδομάδες σας. Με εικόνες από σπάνιες όψεις του γλυπτού διάκοσμου του Παρθενώνα, όπως και των άλλων μνημείων της Ακρόπολης, καθώς και γλυπτά αφιερώματα -αριστουργήματα τέχνης-, όπως αυτά εκτίθενται στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, η κάθε εβδομάδα αποκτά ξεχωριστό χρώμα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας