*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ομοφυλοφιλία

Αρχαίοι - νέοι χρόνοι, ψυχολογία, αρχαιτότητα, λόγος, τέχνη


Συγγραφή: ·Βέρα Ρόδη
Έκδοση: Ιούνιος 2014 από "Τοπίο"
Σελ.:352 (24x17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-4645-78-7


Θέμα: "Ομοφυλοφιλία"

"Γράμμα στο Δημιουργό μου.
Από Εσένα πηγάζω και σ' Εσένα ξεχύνομαι.
Γεννήθηκα εκατόν πενήντα ετών, πριν εκατόν πενήντα χρόνια, που ισοδυναμούν με τέσσερα δισεκατομμύρια χρόνια. Γεννήθηκα λοιπόν με μια αυτοάνοση εγωπάθεια, με θεϊκή ταπεινότητα και με υπερεπαρκείς ιδεαλιστικές και αλτρουιστικές τάσεις ανιδιοτέλειας, αγνοώντας ακόμη και την ανθρώπινη ύπαρξή μου.
Ανακεφαλαιώνοντας: Διανύω το εκατοστό πεντηκοστό έτος της έκτης κατά σειράν εξελικτικής πορείας των τεσσάρων δισεκατομμυρίων ετών της δημιουργίας μου. Και στο επόμενο εκατοστό πεντηκοστό έτος θα επιστρέψω στον τόπο από τον οποίο ξεκίνησα.
[...έρχομαι από το πρώτο αστέρι του Κενταύρου, από την ανατολική πλευρά του πράσινου λόφου. Εκεί μιλούσα τη γλώσσα του νου. Εδώ βρίσκομαι γόνιμο απολίθωμα του παλιού εαυτού μου...]" (Βέρα Ροδή, "Ψαλμοί των Α και Ω", Αθήνα, εκδ. Φέξη, Ψαλμός της Μετάλλαξης, σελ. 46.)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας