*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ιερός Πόνος (+CD)

Με τον Παντελή Θεοχαρίδη, συμμετέχει η Μελίνα Κανά


Ερμηνεία: ·Λένα Πλάτωνος
Στίχοι: · Γιώργος Χρονάς
Έκδοση: Οκτώβριος 2014 από "Οδός Πανός"
Σελ.:20 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-477-169-1


Θέμα: "Μουσική"

Τα ποιήματα του Γιώργου Χρονά ξεχειλίζουν από αλήθεια. Αυτός είναι για μένα ο ακαταμάχητος Χρονάς και όχι μόνο... Τα ποιήματά του έχουν τα χρώματα της θάλασσας και την οσμή από τα λιμάνια Πειραιά και Θεσσαλονίκης. Ω! του θαύματος ο ερμηνευτής των τραγουδιών μας είναι ένας αυθεντικός Θεσσαλονικιός που ακροβατεί μοναδικά μεταξύ λυρικού και λαϊκού τραγουδιού. Ο Παντελής Θεοχαρίδης είναι για μένα από τους πιο καλύτερους ερμηνευτές της γενιάς του, πάντα προσεκτικός στα καλλιτεχνικά βήματά του. Κοντά μας και η αγαπημένη Μελίνα Κανά, επίσης από τη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ τον Αντώνη Μποσκοΐτη που μου τους γνώρισε προσωπικά και συνταξιδέψαμε. Όπως ευχαριστώ και τον Στέργιο Τσιρπιάγκο για τη θαυμάσια συνεργασία μας. Πάνω απ' όλους ευχαριστώ τον Γιώργο Χρονά για την ποίησή του και για την καλοσύνη του. Η υλοποίηση του Ιερού Πόνου στο σύνολό του ήταν μια εμπειρία απολαυστική!

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας