*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

H Δύναμη του χαρακτήρα

και η ατέρμονη διάρκεια της ζωής

"THE FORCE OF CHARACTER: AND THE LASTING LIFE" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · James Hillman
Μετάφραση: ·Χριστιάννα Σαμαρά
Επιμέλεια: ·Κατερίνα Γιανναδάκη
Έκδοση: Οκτώβριος 2014 από "Κέλευθος"
Σελ.:384 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-80590-4-7


Θέμα: "Ψυχολογία"

Τα γηρατειά δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός.
Είναι ένα απαραίτητο στοιχείο της ανθρώπινης συνθήκης, σχεδιασµένο από την ψυχή. Η γήρανση είναι εγγεγραµµένη στη φύση µας. Κι όµως µας προκαλεί εντύπωση που η ανθρώπινη ζωή εκτείνεται πολύ πιο πέρα από την αναπαραγωγική ηλικία και αντέχει περισσότερο στον χρόνο απ’ ό,τι οι µύες και οι αισθήσεις µας. Για να προσεγγίσουµε τα γηρατειά, χρειαζόµαστε εµπνευσµένες ιδέες που θα µιλήσουν γι’ αυτά µε ένα πνεύµα αντάξιό τους. Αυτή την οπτική θα συναντήσετε σε τούτο το βιβλίο, µια οπτική που υπόσχεται να αναζωογονήσει τη σκέψη του αναγνώστη µε ένα λουτρό εσωτερικής γνώσης, ικανής να επηρεάσει βαθιά και µόνιµα τη µετάβαση στα ύστερα χρόνια.

(2006) Απαγορευμένες γνώσεις, Αρχέτυπο

(1998) Ο κώδικας της ψυχής, Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας