*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Σχεδίαση Συστημάτων Μικροϋπολογιστών

Αρχιτεκτονική, Προγραμματισμός, Εφαρμογές. MC68000


Συγγραφή: · Δημήτρης Πογαρίδης
Έκδοση: Ιανουάριος 2014 από "Ίων"
Σελ.:616 (17χ24), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-508-082-2


Θέμα: "Ηλεκτρονική" "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγραμματισμός"

Αυτό το βιβλίο περιέχει εκτενή αναφορά στην αρχιτεκτονική και τον προγραμματισμό σε γλώσσα Assembly του μικροεπεξεργαστή MC68000 της MOTOROLA, με δεκάδες παραδείγματα προγραμμάτων, παρουσιάζει αναλυτικά τη διαδικασία σχεδίασης των συστημάτων μνήμης και εισόδου-εξόδου και έχει ως κατάληξη τη σχεδίαση τόσο από άποψη κυκλωματικού (Hardware) όσο και από άποψη λογισμικού (Software-Monitor) ενός ελάχιστου συστήματος μικροϋπολογιστή.
Εμπεριέχει πλήθος εφαρμογών, που αφορούν σε απλές εφαρμογές και εφαρμογές πραγματικού χρόνου, σε μετατροπές A/D, D/A, έλεγχο κινητήρα DC και βηματικού.
Στο τέλος κάθε κεφαλαίου υπάρχουν ερωτήσεις και προβλήματα για την αυτοξιολόγηση των φοιτητών. Παρατίθεται γλωσσάρι για τους όρους που συναντιούνται μέσα στο σύγγραμμα και ακολουθούν οι απαντήσεις των ερωτήσεων και προβλημάτων.
Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας