*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Θάνατος & η Ζωή μετά


Συγγραφή: ·Samuel Sceffler
Έκδοση: Νοέμβριος 2019 από "Αρσενίδης"
Σελ.:296 (14χ21), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-253-235-5


Θέμα: "Φιλοσοφία, Σύγχρονη"

Όλοι πρόκειται να πεθάνουµε, ενώ ο κόσµος θα συνεχίσει να υπάρχει και χωρίς εµάς. Σε αυτό το εξαιρετικά πρωτό- τυπο βιβλίο, ο Samuel Schefler διερευνά τουz ισχυρούς, αλλά συχνά αδιόρατους τρόπους µε τους οποίους αυτά τα προφανή γεγονότα επηρεάζουν τις αξίες που διέπουν τις ζωές µας και τα κίνητρα που τις διαµορφώνουν».Thomas Nagel, NYU, The New York Review of Books«Η πραγµάτευση των ζητηµάτων [από τον Schefler] µε τα οποία αυτός έχει καταπιαστεί είναι καινοφανής και πρωτό- τυπη […] Πραγµατικά, φαίνεται ότι έχει θέσει, σε ένα αυστηρά φιλοσοφικό πλαίσιο, ορισµένα νέα ερωτήµατα. Ανµη τι άλλο, εξ όσων γνωρίζω, κανείς πριν από αυτόν δεν έχει επιχειρήσει να πραγµατευτεί αυτά τα ερωτήµατα µε τόσο συστηµατικό τρόπο. Έτσι, φαίνεται ότι έχει τελικά διανοίξει ένα καινούριο και πολλά υποσχόµενο πεδίο φιλοσοφικής διερεύνησης· δεν πρόκειται για µικρό κατόρ- θωµα, σε ένα γνωστικό αντικείµενο στο οποίο πολλές από τις πιο εξέχουσες διάνοιες έχουν ήδη αφιερώσει τον εαυτό τους εδώ και σχεδόν τρεις χιλιάδες χρόνια».Harry G. Frankfurt, Princeton University, από το Πώç η ζωή µετά από τον Θάνατο έχει σηµασία (στον ανα χείρας τόμο)«Πρόκειται για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και καλο- γραµµένα βιβλία φιλοσοφίας που έχω διαβάσει εδώ και πολύ καιρό. Το βιβλίο του Schefler είναι εντελώς πρωτό- τυπο ως προς τη θεµελιώδη του σύλληψη, λαµπρό στην ανάλυση και την επιχειρηµατολογία του, περιεκτικό και κάποιες φορές όµορφο στη διατύπωσή του»

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας