*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Bucket Drumming


Συγγραφή: · Έφη Μακροπούλου
Έκδοση: Δεκέμβριος 2019 από "fagottobooks"
Σελ.:148 Δερματόδετο, ISBN: 979-0-801151-85-8


Θέμα: "Μουσική"

Ο ρυθμός μπαίνει στην τάξη
Το βιβλίο Bucket Drumming: ο ρυθμός μπαίνει στην τάξη είναι ένα πρακτικό βιβλίο και απευθύνεται κυρίως στον εκπαιδευτικό μουσικής που διδάσκει σε παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω. Το bucket drumming τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί διεθνώς στη μουσική εκπαίδευση και όχι άδικα.

Όπως υποδηλώνει και η ονομασία, με ένα ζευγάρι μπαγκέτες και ένα απλό καθημερινό αντικείμενο, όπως ο κουβάς, μπορούμε να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να αναπτύξουν με απολαυστικό τρόπο τη ρυθμική τους αίσθηση και να εξελιχθούν σε μικρούς κρουστούς μουσικούς.

Στο βιβλίο περιλαμβάνονται σαφώς διαρθρωμένες δραστηριότητες, ασκήσεις τεχνικής, ρυθμικά σχήματα - grooves διαβαθμισμένης δυσκολίας και διαφορετικών μουσικών ειδών (pop, rock, blues κ.ά.) αλλά και προτάσεις ρυθμικής συνοδείας γνωστών τραγουδιών από την δημοφιλή μουσική.

Βασικός στόχος είναι η διδασκαλία του ρυθμού να γίνει μια δραστηριότητα ευχάριστη, προσιτή σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα μαθησιακά περιβάλλοντα. Για το λόγο αυτό προτείνονται ευέλικτα σενάρια διδασκαλίας και δίνονται πρακτικές συμβουλές που έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία.

(2009) Hχοπεριπέτειες Α' - Β'δημοτικού, Επίνοια - Ελληνογερμανική Αγωγή

(2009) Plug and Play, Fagotto

(2005) Τραγουδώντας λέξεις, Fagotto

(2004) Η αναπτυξιακή ψυχολογία της μουσικής, Fagotto

(2002) Εξερευνώντας τη μουσική, Νήσος

(2001) Μουσική, Fagotto

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας