*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Άγριο φιλί


Συγγραφή: · Roberto Saviano
Μετάφραση: · Μαρία Οικονομίδου
Έκδοση: Οκτώβριος 2020 από "Εκδόσεις Πατάκη"
Σελ.:496 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-16-8656-1


Θέμα: "Ιταλική πεζογραφία " "Λογοτεχνία άλλων γλωσσών"

Δε θέλω φιλί στο μάγουλο που περνιέται για στοργή.
Δε θέλω φιλί στα χείλη που περνιέται για έρωτας.
Θέλω το άγριο φιλί που τα παίρνει όλα.
Επισφραγίζουν τη σιωπή, επικυρώνουν συμμαχίες, δίνουν άφεση και επιβάλλουν καταδίκες τα άγρια φιλιά. Φιλιά που αποτυπώνονται στα χείλη για να δέσουν τη μια ψυχή με την άλλη, η μοίρα σου είναι η δική μου, και για όλους η μοίρα είναι ο νόμος της θάλασσας, όπου το κυνήγι είναι απλώς η στιγμή που προηγείται προτού γίνεις θήραμα.
Η τράτα των Παιδιών έχει κατακτήσει την εξουσία, ελέγχει τις πιάτσες διακίνησης στη Φορτσέλλα, αλλά από μόνη της δεν μπορεί να διοικήσει. Για να υπονομεύσει τις παλιές οικογένειες της Καμόρρα και να κρατήσει το ιστορικό κέντρο, ο Νίκολας ο Μαραζά πρέπει να δημιουργήσει μια συνομοσπονδία με τον Γουάιτ και την τράτα των Καπελλόνι.
Για να μη μετατραπούν από θηρευτές σε θηράματα, τα παιδιά πρέπει να παραμείνουν ενωμένα. Πράγμα που κάθε άλλο παρά εύκολο είναι. Ανάμεσα σε παζαρέματα, προδοσίες, βεντέτες και αντίποινα, οι παλιές οικογένειες τους στηρίζουν προκειμένου να επιβιώσουν ή προσπαθούν να τους εμποδίσουν, σπέρνοντας τη διχόνοια απευθείας μέσα στους κόλπους της τράτας, θα ξεσπάσει καινούριος πόλεμος;
Ο Ρομπέρτο Σαβιάνο μιλάει ξανά για τα παιδιά της Νάπολης, τα παιδιά των άγριων καιρών μας, που γεννήθηκαν σε έναν κόσμο γεμάτο δολοφόνους και δολοφονημένους, απογοητευμένα από τις υποσχέσεις του κόσμου που δε χαρίζει τίποτα σε κανέναν, πολύ περισσότερο σ' αυτά, δυναμωμένα απ' τον πόθο και από την οργή, έτοιμα να δώσουν και να πάρουν φιλιά που αφήνουν γεύση αίματος.

(2019) Η τράτα των παιδιών, Εκδόσεις Πατάκη

(2013) Γόμορρα, Εκδόσεις Πατάκη

(2013) Ο αγώνας συνεχίζεται, Εκδόσεις Πατάκη

(2011) Η ομορφιά και η κόλαση, Εκδόσεις Πατάκη

(2009) Το αντίθετο του θανάτου, Εκδόσεις Πατάκη

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας