*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το κυβερνώ-όπλο και η διεθνής τάξη

Σειρά: Κυβερνοπολιτική και Ψηφιακή Στρατηγική


Συγγραφή: ·Lucas Kello
Έκδοση: Δεκέμβριος 2020 από "Εκδόσεις Παπαζήση"
Σελ.:488 (14x21), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-02-3613-2


Θέμα: "Οικονομική πολιτική - Δίκαιο και νομοθεσία" "Γενικά βιβλία"

"Το κυβερνο-όπλο και η διεθνής τάξη υποδεικνύει το τεράστιο χάσμα, στη θεωρία των διεθνών σχέσεων αναφορικά με το πεδίο του κυβερνοχώρου και προσφέρει σημαντική υπηρεσία με το να το καλύπτει. Παρουσιάζει πειστικό, επιχειρήματα ότι η φύση της παγκόσμιας ισχύος έχει μεταβληθεί θεμελιωδώς από τη συνεχιζόμενη ψηφιακή επανάσταση" (Francis Fukuyama. Olivier Nomellini Senior Fellow, Freeman Spogli Institute for International Studies)

"Το κυβερνο-όπλο και η διεθνής τάξη συνιστά αναγκαία πρόκληση για τους τομείς των διεθνών σχέσεων και των σπουδών ασφάλειας: να πάρουν το πεδίο του κυβερνοχώρου στa σοβαρά ως μια διακριτή αρένα παγκόσμιας δράσης. Ακόμη και εκείνοι που διαφωνούν με την ανάλυσή του δεν μπορούν πλέον να αποφεύγουν τη σημασία του αντικειμένου του". (Anne-Marie Slaughter, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της New America)

"Ως Ανώτατος Συμμαχικός Διοικητής στο ΝΑΤΟ ανησυχούσα για την κυβερνοασφάλεια περισσότερο απ' ό,τι για οτιδήποτε άλλο. Το βιβλίο αυτό είναι μια εξαιρετική επισκόπηση των εκτυλισσόμενων προκλήσεων, οι οποίες μόνο θα μεγεθύνονται καθώς προχωρά αυτός ο ταραγμένος 21ος αιώνα". (Ναύαρχος James Stavridis, πρώην Ανώτατος Συμμαχικός Διοικητής στο ΝΑΤΟ, Πρύτανης του Fletcher School of Law and Diplomacy, Πανεπιστήμιο Tufts)

"Μια απαραίτητη ανάλυση για το πώς η πολιτική επιστήμη και η θεωρία των διεθνών σχέσεων πρέπει να συμβιβαστούν με την επαναστατική δύναμη που είναι η ψηφιοποίηση της πληροφορίας". (Sir David Omand, πρώην διευθυντής του βρετανικού Αρχηγείου Επικοινωνιών της Κυβέρνησης)

"Mε μια εμπεριστατωμένη ανάμειξη θεωρίας και εμπειρικών περιπτώσεων, ο Kello αποφεύγει τις παγίδες των ουτοπιστών του κυβερνοχώρου αλλά και των παραδοσιοκρατιών σκεπτικιστών. Το βιβλίο αυτό είναι μια εξαιρετική εισαγωγή στους τρόπους με τους οποίους η κυβερνοτεχνολογία επηρεάζει την παγκόσμια τάξη". (Joseph S. Nye, Καθηγητής Διακεκριμένης Υπηρεσίας στο Kennedy School of Government του Πανεπιστημίου Harvard και συγγραφέας του The Future of Power)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας