*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Τάκης Μπέσσας

Καλλιτέχνης – Δάσκαλος – Πανεπιστημιακός

(Συλλογικό έργο)
Έκδοση: Μάρτιος 2021 από "Επίκεντρο"
Σελ.:240 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 9786182040041


Θέμα: "Παιδαγωγική" "Εκπαίδευση"

Ο παρών τόμος είναι αφιερωμένος στον Τάκη Μπέσσα, καλλιτέχνη και Ομότιμο Καθηγητή Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Ο τόμος περιλαμβάνει 13 εργασίες ακαδημαϊκών και ερευνητών, οι οποίες παρουσιάστηκαν στην ημερίδα "Τέχνη και Εκπαίδευση" που πραγματοποιήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 2014, στο πλαίσιο της τελετής αναγόρευσης του Τάκη Μπέσσα σε ομότιμου Καθηγητή της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Τα θέματα των εργασιών αφορούν τη βιογραφία και δράση του Τάκη Μπέσσα, την τέχνη και την ιστορία της τέχνης στη Φλώρινα, τη διαθεματική προσέγγιση της τέχνης στο σχολείο, καθώς και ζητήματα ιστορίας, ιστορίας της εκπαίδευσης και γλώσσας.
Η ολοκλήρωση της έκδοσης μετά τον αδόκητο θάνατο του Τάκη Μπέσσα μας στέρησε την χαρά να τον δούμε να ξεφυλλίζει τον τόμο αυτό.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας