*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Σημειώσεις από τη Φάρμα των Ζώων


Εικονογράφιση: · Ralph Steadman
Έκδοση: Φεβρουάριος 2021 από "Brainfood Εκδοτική ΕΠΕ"
Σελ.:96 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 9786185427368


Θέμα: "Σημειωματάρια"

Ένα πρωτότυπο σημειωματάριο με θέμα τη Φάρμα των Ζώων του George Orwell!


Με αφορμή τα 70 χρόνια από το θάνατο του George Orwell, έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε ένα μοναδικό, συλλεκτικό σημειωματάριο, με εικονογράφηση του θρύλου Ralph Steadman, εμπνευσμένη από τη Φάρμα των Ζώων, ένα από τα πλέον διαχρονικά αριστουργήματα του Βρετανού συγγραφέα.

«Όλα τα ζώα είναι ίσα, αλλά μερικά ζώα είναι πιο ίσα από τα άλλα»

Φράσεις σαν την παραπάνω, από τη Φάρμα των Ζώων, μαζί με τα υπέροχα σκίτσα του Ralph Steadman, θα συνοδεύουν τις προσωπικές σας σημειώσεις σε καθεμία από τις σελίδες του ιδιαίτερου αυτού σημειωματάριου.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας