*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ψυχική Μπουγάδα


Συγγραφή: · Κατερίνα Τσεμπερλίδου
Έκδοση: Απρίλιος 2021 από "Ψυχογιός"
Σελ.:264 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-01-0259-8


Θέμα: "Ψυχολογία" "Συμβουλευτική"

Κρατάς μέσα σου πεποιθήσεις, αναμνήσεις, ενοχές, συνήθειες του χθες;
Μαζεύεις αντικείμενα, μέιλ, υποχρεώσεις;
Έχεις μέσα σου τοξικά συναισθήματα;
Βλέπεις ότι ο χρόνος σου δε φτάνει;
Αφήνεις να συσσωρεύεται σκόνη στο σπίτι σου και στις σχέσεις σου;
Μήπως ήρθε ο καιρός να ελαφρύνεις, να κάνεις χώρο για το καινούργιο;

Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου, συγγραφέας του βιβλίου αυτογνωσίας Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ, μας δίνει ιδέες για το πώς να ξεκαθαρίσουμε όσα έχουμε συσσωρεύσει στον εαυτό μας, στις σχέσεις μας, στα οικονομικά μας, στην εργασία μας, στον χώρο μας, στον χρόνο μας. Αν απαλλαγούμε από τα παλιά, τα περιττά, τα τοξικά, από όσα μας σαμποτάρουν, θα κρατήσουμε μόνο όσα χρειαζόμαστε σήμερα και θα λειτουργούμε καλύτερα. Θα μπορούμε να απολαμβάνουμε τη ζωή μας και τις σχέσεις μας στο φουλ και να νιώθουμε περισσότερο ευτυχισμένοι.

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ-ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας