*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ιστορία της αναρχίας


Συγγραφή: ·George Woodcock
Έκδοση: Μάρτιος 2022 από "Πανοπτικόν"
Σελ.:400 (24x17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-9470-92-6


Θέμα: "Πολιτική - Λόγοι, δοκίμια, διαλέξεις"

Η ιδέα και μόνο μιας ιστορίας του αναρχισμού μπορεί να μοιάζει παράκαιρη και παράταιρη μέσα στη γενική φορά των πραγμάτων στον σύγχρονο κόσμο και μέσα στην ψυχοδιανοητική ατμόσφαιρα που καθορίζεται από την αφόρητα δύσκολη καθημερινότητα των ανθρώπων ακριβώς στους οποίους κυρίως απευθύνεται ένα τέτοιο συγγραφικό εγχείρημα. Διότι είναι γεγονός πως οι πασίδηλα και αυτονόητα «δίκαιες», «λογικές», «απλές» λύσεις που πρότεινε διαχρονικά η θερμή πολιτική θεωρία του αναρχισμού φαντάζουν «αλλόκοτες» αυταπάτες μέσα σ’ έναν αδιέξοδο κόσμο του οποίου η κακοήθης πολυπλοκότητα υπονομεύει εκ προοιμίου κάθε αυτονόητη λογική σκέψη που αξιώνει να πάρει μορφή πολιτικού προτάγματος.
Σε κάθε περίπτωση, όπως έχει εύστοχα ειπωθεί, όποιος θα ’θελε να γράψει μια ιστορία των αναρχικών ιδεών και κινημάτων, θα έπρεπε να γράψει μια ιστορία των χτύπων της καρδιάς, κι αυτό σε μεγάλο βαθμό ο Γούντκοκ το καταφέρνει.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας