*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Στοπ καρέ


Συγγραφή: ·Άννα Βουγιουκλίδου
Έκδοση: Μάρτιος 2022 από "Εκδόσεις Βακχικόν"
Σελ.:196 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-5662-16-5


Θέμα: "Νεοελληνική πεζογραφία - Νουβέλα"

Δύο νουβέλες - στιγμιότυπα. Δύο νουβέλες - καταγραφή εποχών, συναισθημάτων, ερεθισμάτων, ζωής.

Καρέ Νο1: Εκ μέρους της μοδίστρας σας. Μια μαθήτρια που κινείται σε διαφορετικούς κόσμους. Στο σχολείο της, στην πόλη της, τον Κορυδαλλό, και στο σπίτι της, όπου, μιας και λειτουργεί και ως χώρος εργασίας της μητέρας της, έρχεται σε επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους και τις ιστορίες τους. Μια νουβέλα ενηλικίωσης, για το πέρασμα από την παιδική ηλικία στην εφηβεία, που σκιαγραφεί τις μεταβολές που αρχίζουν να συντελούνται, καθώς συμπίπτει με την επιβολή της χούντας στην Ελλάδα.

Καρέ Νο2: Η βασιλόπιτα. Τρεις γυναίκες λίγο πριν, λίγο μετά τα εξήντα, καθηγήτριες σε περιφερειακά πανεπιστήμια, συναντιούνται στην πρωτεύουσα κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών. Ανταλλάσσουν τα νέα τους και το κλίμα στα ιδρύματα που διδάσκουν, περπατάνε στην εορταστική Αθήνα, κάνουν ψώνια και δώρα, μιλάνε για τα οικογενειακά τους, τις δυσκολίες της ζωής τους. Πάντα όμως ένα κομμάτι, πολύ προσωπικό τους, μένει καλά φυλαγμένο στην ψυχή τους.

(2020) Ο Νερβάλ και η Ανατολή, Εκδόσεις Το Μέλλον

(2016) Μάρκετινγκ Οίνου και αποσταγμάτων, Προπομπός

(2012) Initiation au français de l' Informatique, Προπομπός

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας