*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η ουρά του σκορπιού

"The scorpion’s tail" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Douglas Preston · Lincoln Child
Μετάφραση: ·Ιωάννης Μαραθάκης
Έκδοση: Δεκέμβριος 2021 από "Αναγνώστης"
Σελ.:560 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-5287-53-5


Θέμα: "Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα" "Αστυνομική λογοτεχνία"

Μετά το βιβλίο των Douglas Preston και Lincoln Child Χαμένα Οστά, αυτό το δεύτερο πολυαναμενόμενο θρίλερ της σειράς παρουσιάζει τη Νόρα Κέλι, αρχαιολόγο στο Αρχαιολογικό Ινστιτούτο της Σάντα Φε, και την αρχάρια πράκτορα του FBI Κόρι Σουάνσον, καθώς συνεργάζονται ξανά, για να λύσουν ένα μυστήριο που γρήγορα κλιμακώνεται σε εφιάλτη.
Ένα μουμιοποιημένο πτώμα, ηλικίας άνω του μισού αιώνα, ανακαλύπτεται στο κελάρι ενός εγκαταλελειμμένου κτηρίου σε μία απομακρυσμένη πόλη-φάντασμα του Νέου Μεξικού. Στην Κόρι ανατέθηκε μία υπόθεση που της φαίνεται ασήμαντη: Να αναγνωρίσει το πτώμα και να προσδιορίσει την αιτία θανάτου. Εκείνη φέρνει την αρχαιολόγο Νόρα Κέλι, για να πραγματοποιήσει την ανασκαφή και να βοηθήσει στην έρευνα, και μαζί αποκαλύπτουν κάτι απροσδόκητο και σοκαριστικό: Ο νεκρός προφανώς πέθανε με φρικτούς πόνους. Βρίσκεται σε εμβρυϊκή στάση, με το δέρμα του να ξεφλουδίζει και με τον τρόμο αποτυπωμένο στο πρόσωπό του.
Κρυμμένος στο πτώμα βρίσκεται ένας ισπανικός χρυσός σταυρός του 16ου αιώνα, τεράστιας αξίας.
Όταν επιτέλους ταυτοποιούν το πτώμα –και την παράξενη αιτία θανάτου– η Κόρι και η Νόρα ανοίγουν μία πόρτα σε έναν τρομακτικό, μυστικό κόσμο με αρχαίους θησαυρούς και σύγχρονες εμμονές: Έναν κόσμο που επικεντρώνεται στην αναμφισβήτητα πιο καθοριστική και τρομακτική στιγμή της αμερικανικής ιστορίας.

(2020) Χαμένα οστά, Αναγνώστης

(2007) Υποβρύχια καταιγίδα, Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη

(2006) Το πυρ το εξώτερον, Anubis

(2000) Φονική παλίρροια, Μπουκουμάνης

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας