*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Συστημική θεραπεία ζευγαριών

Έννοιες – Μέθοδος – Πρακτική


Συγγραφή: ·Arnold Retzer
Μετάφραση: ·Άννα Εμμανουηλίδου
Επιμέλεια: ·Βιολέτα Καφταντζή
Έκδοση: Μάιος 2022 από "University Studio Press"
Σελ.:416 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-12-2566-1


Θέμα: "Ψυχανάλυση" "Ψυχοθεραπεία"

Το βιβλίο του Άρνολντ Ρέτσερ αποτελεί μια σπουδαία συμβολή στο πεδίο της πάντα επίκαιρης θεραπείας ζευγαριών και στη συστημική θεραπεία ευρύτερα. Πώς παρουσιάζονται στις σχέσεις των ζευγαριών εξελίξεις οι οποίες συχνά καταλήγουν σε μίσος, απελπισία και αθλιότητα; Σε ποια κατάσταση βρίσκονται ζευγάρια τα οποία αποφασίζουν να ξεκινήσουν την περιπέτεια μιας θεραπείας ζευγαριών; Τι είναι αυτό που συμβαίνει σε μια θεραπεία ζευγαριού και τι αποτελέσματα έχει; Ποιες είναι οι ιδιαίτερες προκλήσεις και το καθήκον μιας θεραπείας ζευγαριών και τι πρέπει να φροντίσουν κυρίως οι θεραπευτές; Ο συγγραφέας με τις δικές του απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα θεμελιώνει μια συστημική θεραπεία ζευγαριών. Τοποθετεί τη θεραπεία σε μια θεωρητική και μεθοδολογική βάση και τη μετατρέπει σε μια δεξιότητα η οποία μπορεί να διδαχθεί και να μαθευτεί. Παρουσιάσεις περιπτώσεων καταδεικνύουν γλαφυρά τον συστημικό τρόπο δουλειάς. Το βιβλίο αποτελεί πολύτιμη συνεισφορά στους εκπαιδευόμενους και τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας που ασχολούνται με τη θεραπεία ζευγαριών, καθώς προσφέρει έναν πλούτο από δυνατότητες βαθιάς κατανόησης στα θέματα των ζευγαριών, αλλά και αποτελεσματικές τεχνικές που βοηθούν τους θεραπευτές να γνωρίζουν τι μπορούν να κάνουν. Απευθύνεται όμως και σε όλους τους αναγνώστες που επιθυμούν να αναστοχαστούν πάνω στη δική τους σχέση. Ένα μοναδικό βιβλίο ερεθισμάτων για όσους δεν έχουν τελειώσει ακόμα τη διαπραγμάτευσή τους με το φαινόμενο του έρωτα και των σχέσεων ζευγαριού. Το βιβλίο αποτελεί το 10ο της σειράς «Περί συστημάτων».

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας