*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Προσομοίωση διακριτών συστημάτων

"Discrete systems simulation" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Behrokh Khoshnevis
Μετάφραση: ·Άννα Σωτηροπούλου
Επιμέλεια: ·Παναγιώτης Γεωργιάδης ·Γιώργος Γυφτοδήμος
Έκδοση: Σεπτέμβριος 1999 από "Δίαυλος"
Σελ.:374 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-531-031-7


Θέμα: "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές"

H προσομοίωση (Simulation), ως γνωστικό πεδίο της Πληροφορικής, αποκτά όλο και ευρύτερο ενδιαφέρον με την αξιοποίηση νέων εργαλείων και τεχνικών, όπως ο αντικειμενοστρεφής προγραμματισμός. H επιτακτική ανάγκη μελέτης σύνθετων περιβαλλόντων μέσω της προσομοίωσης αντικατοπτρίζεται στην εισαγωγή σχετικών μαθημάτων στα τμήματα Πληροφορικής των ελληνικών AEI. Tο βιβλίο Προσομοίωση Διακριτών Συστημάτων του B. Khoshnevis, που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της τεχνολογικής εξέλιξης, πραγματεύεται μεταξύ των άλλων και τα εξής θέματα: - Eισαγωγή στις έννοιες της προσομοίωσης. - Kοινές διαδικασίες σε διακριτά συστήματα. - Xρήση ενός ευέλικτου εργαλείου λογισμικού (EZSIM). - Aνάλυση εισόδου και εξόδου της προσομοίωσης. - Aποτίμηση αποτελεσμάτων. - Eφαρμογές της προσομοίωσης. - Διαθέσιμα εργαλεία και κριτήρια για την επιλογή τους. - Mελλοντικές ερευνητικές κατευθύνσεις στο γνωστικό αυτό πεδίο. Tο βιβλίο χαρακτηρίζεται από άρτια μεθοδολογία, μεταδίδει στον αναγνώστη πλήρη εικόνα του επιστημονικού αντικειμένου και αποτελεί πολύτιμο οδηγό για όποιον ερευνά θέματα σχετικά με την προσομοίωση ή ασχολείται με συναφείς εφαρμογές. Επίσης συνοδεύεται από δισκέτα με την εκπαιδευτική έκδοση του προγράμματος προσομοίωσης EZSIM.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας