*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Χώρα φαντασμάτων


Συγγραφή: ·Margaret Killjoy
Μετάφραση: ·Άννα Χαριλόγη
Έκδοση: Ιούνιος 2023 από "Στάσει Εκπίπτοντες"
Σελ.:244 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-9775-47-2


Θέμα: "Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα"

Ο Δήμος Χοράτσκι είναι Μπορόλος δημοσιογράφος και κυνικός πατριώτης, που έχει αφήσει πίσω του τις ημέρες της σκανδαλοθηρίας. Αλλά όταν η εφημερίδα του τον στέλνει στο μέτωπο, ενσωματώνεται στον Αυτοκρατορικό Στρατό και μπροστά του αποκαλύπτεται η γυμνή πραγματικότητα της αποικιακής επέκτασης.
Οι περιπέτειές του τον οδηγούν μέσα από χωριά και αγροτικές κατοικίες στη σπουδαία προσφυγική πόλη της Ρονόπλ, χτισμένη από γυαλί, ατσάλι, και πέτρα, ενόσω ένας πόλεμος μαίνεται γύρω του. Η αυτοκρατορία πολεμά για άνθρακα και σίδηρο, οι αναρχικοί, όμως, της Ρον πολεμούν για τον τρόπο ζωής τους.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας