*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η αυτοκρατορία της ελευθερίας

Η ιστορία της Amway και τι σημαίνει για σας

"Empire of Freedom" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·James W. Robinson
Μετάφραση: ·Φίλιππος Χατζηγεωργιάδης
Έκδοση: 1999 από "Θέσις"
Σελ.:178 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7977-03-3


Θέμα: "Μάρκετινγκ" "Εταιρείες - Ιστορία" "Οικονομική ανάπτυξη - Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής"

H Amway αποτελεί την αιχμή του δόρατος στην επανάσταση του μάρκετιγκ -κι όμως, αυτή η πρωτοπόρος και ακμάζουσα επιχείρηση παραμένει ένα αίνιγμα για εκατομμύρια ανθρώπους. Τώρα, στο βιβλίο "Η αυτοκρατορία της ελευθερίας", την πρώτη ανεξάρτητη ματιά στο φαινόμενο της Amway, θα μάθετε την απίστευτη ιστορία της εταιρείας που μεταμορφώνει το παγκόσμιο επιχειρηματικό πεδίο. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα γνωρίσετε ανθρώπους σαν κι εσάς, που έχουν φτάσει σε εξαιρετικά επίπεδα προσωπικής επιτυχίας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας