*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Αναπνέοντας στο νερό

"Breathing underwater" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Alan Attwood
Μετάφραση: ·Πέτρος Τσαπίλης
Έκδοση: 2000 από "Ανατολικός"
Σελ.:223 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-8429-17-Χ


Θέμα: "Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα"

Είναι φθινόπωρο, απόγευμα, όταν στην πόλη του Κάρντιγκαν συμβαίνει ένα πολύ περίεργο περιστατικό: Ένας μυστηριώδης ποδηλάτης και το ποδήλατό του έπεσαν από την αποβάθρα στη θάλασσα. Όμως δεν βρήκαν ποτέ το πτώμα. Αυτό είναι το δεύτερο μυστήριο. Το τρίτο είναι, φυσικά, το γιατί ο ποδηλάτης έκανε κάτι τόσο τρελό. Το τέταρτο μυστήριο, έχει σχέση με κάτι ακόμη που ισχυρίστηκε ότι είδε ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, ο Κον Παπαδόπουλος. "Αυτός ο τύπος", είπε ο Κον, "ο ποδηλάτης, καθώς έπεφτε από την αποβάθρα στο νερό, γελούσε δυνατά".
Το κλειδί του μυστηρίου κρατάει ο Άνταμ Γουίντσονγκ, που έχει την απίστευτη ικανότητα να αναπνέει μέσα στο νερό. [...]

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας