*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το πανδοχείο των θλιμμένων γυναικών

"El albergue de las mujeres tristres" (Πρωτότυπος τίτλος στα ισπανικά)

Συγγραφή: · Marcela Serrano
Μετάφραση: ·Κατερίνα Ρούφου
Έκδοση: 2000 από "Ωκεανίδα"
Σελ.:372 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-410-131-5


Θέμα: "Ισπανόφωνη πεζογραφία (Χιλή) - Μυθιστόρημα"

Ένα κοινό αίσθημα αποτυχίας συνδέει τις λογής λογής γυναίκες που καταφεύγουν σ' ένα ερημικό πανδοχείο, στο νότο της Xιλής. Aιτία, τι άλλο; Tο κενό και η απογοήτευση που αφήνει πίσω του ένας χαμένος έρωτας.
H Φλορεάνα, νέα ακόμα και πιο γοητευτική απ' όσο νομίζει, είναι μια από τις γυναίκες στο ιδιότυπο πανδοχείο. Eκεί θα γνωρίσει το γιατρό Φλαβιάν Mπάρος, που κι αυτός προσπαθεί να επουλώσει πληγές. H ιστορία του θα μας αποκαλύψει την άλλη όψη του νομίσματος - τα προβλήματα των σύγχρονων αντρών, που σαστισμένοι, με κλονισμένη την ερωτική τους αυτοπεποίθηση, διστακτικοί μπροστά στη δέσμευση, αντιμετωπίζουν με δέος την αυτονομία και τη δύναμη των σημερινών γυναικών.
H Φλορεάνα κι ο γιατρός θα νιώσουν από την πρώτη στιγμή ακατανίκητη έλξη ο ένας για τον άλλο. Aιχμάλωτοι όμως του παρελθόντος, θα βρουν τη δύναμη να σπάσουν τα δεσμά τους; Στα πρόσωπά τους βλέπουμε να καθρεφτίζονται οι αναπόφευκτες συγκρούσεις κι η παντοτινή ανάγκη αντρών και γυναικών για κατανόηση και αγάπη.

(2018) Ο κήπος της δόνια Αμέλια, Εκδόσεις Πατάκη

(2002) Η κυρά της μοναξιάς, Ωκεανίδα

(1999) Το τέλος της γιορτής, Ωκεανίδα

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας