*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ένας άγιος άνθρωπος

"The holy man" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Susan Trott
Μετάφραση: ·Σάντυ Λαλακάκη
Έκδοση: Σεπτέμβριος 1998 από "Η Δυναμική της Επιτυχίας"
Σελ.:176 (20χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7604-33-4


Θέμα: "Αμερικανική πεζογραφία "

Το "Ένας άγιος άνθρωπος" είναι μια μοντέρνα αλληγορία των καιρών μας, έξυπνη και με ευρηματικό χιούμορ. Από την αρχή μέχρι το τέλος η εφευρετική και παιχνιδιάρικη αφήγηση της Susan Trott μας εκπλήσσει και μας συναρπάζει. Μέσα στις σελίδες του βιβλίου αυτού ξεδιπλώνεται η ανθρώπινη αναζήτηση για γνώση και επιτυχία. Στο σύντομο διάστημα που περνάμε μαζί με τους χαρακτήρες του βιβλίου οι ιστορίες τους μας γίνονται τόσο οικείες! Αναγνωρίζουμε ότι οι δυσκολίες τους, τα ερωτήματά τους και οι ανάγκες τους είναι και δικές μας. Το βιβλίο αυτό μας αποκαλύπτει ένα φρέσκο είδος σοφίας. Μας αγγίζει βαθιά και μας βοηθάει να ανακαλύψουμε το μεγαλύτερο εαυτό μας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας