*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Άρκτος

Ο μύθος των Πόλων

"Arktos: The Polar myth in science, symbolism, and Nazi survival" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Joscelyn Godwin
Μετάφραση: · Ναούμ Θεοδοσιάδης
Επιμέλεια: · Παντελής Φ. Γιαννουλάκης
Έκδοση: Νοέμβριος 2000 από "Αρχέτυπο"
Σελ.:319 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7928-19-9


Θέμα: "Ιστορία άλλων περιοχών"

Η "Άρκτος" είναι το πρώτο βιβλίο που γράφτηκε για το αρχέτυπο των Πόλων. Αποτελεί μία μοναδική και πλήρη μελέτη του καθηγητή Τζόσελιν Γκόντγουιν (Joscelyn Godwin), ο οποίος μας ταξιδεύει μέσα στην κοσμολογία, τη θρησκεία, τη θρησκευτική εμπειρία, και μας οδηγεί βήμα-βήμα στην αποκάλυψη των μυστικών που βρίσκονται κρυμμένα στους Πόλους και στις παγωμένες εκτάσεις του πλανήτη μας.

Παγκόσμιοι μύθοι και παραδόσεις, οι κρυφές χώρες του Βορρά, τα UFO στην Αρκτική και στην Ανταρκτική, η μυστική ιστορία του Ναζισμού με τις τραγικές του επιπτώσεις στην ανθρωπότητα, οι Γερμανοί αποκρυφιστές και οι Θεόσοφοι, η Υπερβορεία, η Θούλη, η Σαμπάλα, η Κούφια Γη, κι ένα πλήθος από ζητήματα της απόκρυφης ιστορίας, συνδέονται και παρουσιάζονται ολοκληρωμένα σ’ αυτό το πολύ σημαντικό βιβλίο που αγγίζει τα βαθύτερα στρώματα του ανθρώπινου και του κοσμικού μυστηρίου.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας