*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Επιχειρησιακή έρευνα

Λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων


Συγγραφή: · Παντελής Γ. Υψηλάντης
Έκδοση: 2002 από "Έλλην"
Σελ.:498 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-286-310-2


Θέμα: "Διοίκηση και οργάνωση "

Οι συνεχείς τεχνολογικές και οικονομικές εξελίξεις και το ολοένα αυξανόμενο ανταγωνιστικό περιβάλλον καθιστούν αναγκαία την αύξηση της παραγωγικότητας οργανισμών και επιχειρήσεων για την επιβίωση τους. Προϋπόθεση για την αύξηση της παραγωγικότητας και την επιτυχημένη διοίκηση είναι η λήψη σωστών αποφάσεων.
Ο Galbraith χρησιμοποίησε τον όρο "ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ" για να περιγράψει το μετασχηματισμό στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων και την αλλαγή από δομές λήψης αποφάσεων που στηρίζονταν στο πρόσωπο και στην έμπνευση, σε αυτές που στηρίζονται στη συστηματική ανάλυση πληροφοριών και χρήση επιστημονικών μεθόδων. Η ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων σε λίγο καιρό θα είναι αμφίβολες αν δεν προσαρμοσθούν στην οργανωτική δομή Τ(Ι)ν σύγχρονων τεχνικών οργάνωσης και διοίκησης με βάση το επιστημονικό μάνατζμεντ. Το σύγγραμμα αυτό κινείται σε αυτήν την κατεύθυνση και απευθύνεται τόσο σε σπουδαστές διοίκησης επιχειρήσεων όσο και σε στελέχη επιχειρήσεων με στόχους:
-Την εξοικείωση των σπουδαστών διοίκησης επιχειρήσεων και των στελεχών επιχειρήσεων με τις πιο ευρέως διαδεδομένες και χρησιμοποιούμενες τεχνικές της Επιχειρησιακής Έρευνας στη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων.
-Την ανάπτυξη και ανάλυση Των τεχνικών και μεθοδολογιών της Επιχειρησιακής 'Ερευνας δίνοντας έμφαση στην οικονομική και διοικητική τους διάσταση, αποφεύγοντας τη χρήση σύνθετων μαθηματικά)ν συμβολισμών και αποδείξεων.
-Την παρουσίαση και ανάλυση των εφαρμογών της Επιχειρησιακής Έρευνας σε όλο το εύρος των προβλημάτων που οργανισμοί και επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν καθημερινώς.
-Την εμπέδωση της αντίληψης ότι σύνθετα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα μπορούν να λυθούν με τη χρήση των μεθοδολογιών της Επιχειρησιακής Έρευνας.
Η ύλη του παρόντος βιβλίου καλύπτει τις πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες τεχνικές της
Επιχειρησιακής Έρευνας. Η επιστημονική μεθοδολογία που ακολουθείται σε κάθε περίπτωση αναπτύσσεται εκτενώς και συνοδεύεται από μία σειρά πρακτικών προβλημάτων που δείχνουν τον τρόπο εφαρμογής της.

(2012) Επιχειρησιακή έρευνα, Προπομπός

(2005) Project management, Προπομπός

(2001) Πληροφοριακά συστήματα διοίκησης, Εκδόσεις Πατάκη

(2001) Συστήματα βάσεων δεδομένων, Ίων

(2001) Συστήματα βάσεων δεδομένων, Ίων

(2000) Οργάνωση παραγωγής εργοστασίου, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις

(2000) Διαχείριση έργου, Έλλην

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας