*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Αρχιτεκτονικοί θησαυροί της γης


Μετάφραση: ·Φώντας Κονδύλης
Επιμέλεια: · John Julius Norwich
Έκδοση: 2010 από "Αρσενίδης"
Σελ.:288 (30χ23), Δερματόδετο


Θέμα: "Αρχιτεκτονική"

"Οι Αρχιτεκτονικοί θησαυροί της Γης" μας αφηγούνται τη γοητευτική ιστορία της εφευρετικότητας του ανθρώπου: είναι η ιστορία των μεγαλύτερων μνημείων που δημιούργησε ο άνθρωπος, άλλοτε από αγάπη προς το θείο και τις κάθε λογής θρησκείες, άλλοτε από λαχτάρα για την αιωνιότητα και άλλοτε από ανάγκη προστασίας απέναντι σε πιθανούς εχθρούς. Το βιβλίο αυτό είναι ένας φόρος τιμής στα ίδια τα μεγάλα κτίσματα, στους ανθρώπους που τα δημιούργησαν, στους άρχοντες που τα χρηματοδότησαν και στους καλλιτέχνες που τους έδωσαν τη σφραγίδα της αιωνιότητας.
Για την εντυπωσιακή αυτή επισκόπηση έχουν επιστρατευτεί περισσότερες από 800 έξοχες φωτογραφίες, πρωτότυπα διαγράμματα και κατόψεις, καθώς και πληροφοριακά συνοδευτικά κείμενα με λεπτομερείς αναφορές στα μεγάλα έργα της αρχιτεκτονικής, που αφηγούνται δεκατέσσερεις από τους πιο διακεκριμένους ιστορικούς της αρχιτεκτονικής.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας