*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Τα θαύματα του κόσμου μας

Τ' αξιοθέατα του κόσμου από τις πυραμίδες ως το διαστημικό σταθμό

"Alle wunder dieser Welt" (Πρωτότυπος τίτλος στα γερμανικά)

Συγγραφή: ·Roland Gööck
Μετάφραση: ·Φούλα Χατζηδάκι
Έκδοση: 2010 από "Αρσενίδης"
Σελ.:256 (31χ23), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Αρχιτεκτονική"

Ποτέ δεν υπήρξαν τόσα αξιοθαύμαστα στον κόσμο μας όσο σήμερα, και ποτέ δεν μας ήταν τόσο προσιτά. Το βιβλίο "Τα Θαύματα του Κόσμου μας" μας επιτρέπει να ταξιδέψουμε σε όλο τον κόσμο χωρίς να σηκωθούμε από την πολυθρόνα μας: μας φέρνει στο σπίτι τα πιο αξιοθαύμαστα έργα των ανθρώπων και της φύσης από όλη την Υφήλιο. Στα αριστουργήματα των αρχαίων πολιτισμών και στα "επτά θαύματα της τέχνης" που θαυμάζονταν από την Ολυμπία ως τη Βαβυλώνα, προστίθενται τα δημιουργήματα των νεότερων αρχιτεκτόνων, τα μεγάλα έργα της τεχνικής, και τέλος τα θαύματα της φύσης.
Όλα αυτά τα θαύματα απεικονίζονται με έγχρωμες φωτογραφίες, που τράβηξαν οι πιο έμπειροι φωτογράφοι του κόσμου. Εικόνες μεγάλου σχήματος, καλλιτεχνικός ρυθμός στην παρουσίαση και διαφωτιστικό κείμενο, τοποθετούν τον αναγνώστη μέσα στην ατμόσφαιρα που περιβάλλει το κάθε αξιοθαύμαστο έργο τέχνης, της τεχνικής και της φύσης. Η παραστατικότητα εντείνεται από τις ιστορικές απεικονίσεις, φωτογραφίες λεπτομερειών, σχέδια και τομές, καθώς και από τους πέντε δισέλιδους χάρτες που συμπληρώνουν το έργο. Ο πίνακας των περιεχομένων και ένα ονοματολόγιο επιτρέπουν να προσανατολιστεί γρήγορα ο αναγνώστης στο περιεχόμενο του έργου.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας