*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το τέλος της λογοκρατίας


Συγγραφή: ·Αιμίλιος Μπουρατίνος
Έκδοση: 1997 από "Αρσενίδης"
Σελ.:206 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-253-050-2


Θέμα: "Φιλοσοφία, Ελληνική - Λόγοι, δοκίμια, διαλέξεις"

Τα μελετήματα του βιβλίου αυτού ιχνηλατούν την κρίση του σημερινού πολιτισμού. Απομονώνουν ως κυριότερους άξονές της τον αντιληπτικό κατακερματισμό του κόσμου, τον εγκλωβισμό στα προκύπτοντα τεμάχια και την άσχετη προς την φύση χειραγώγησή τους. Διερευνούν ακόμη πως οι πρόσφατες κατακτήσεις διαφόρων επιστημών αποκαθιστούν την εμπιστοσύνη στο όλο, που διέθεταν οι παραδοσιακοί πολιτισμοί.
Επειδή διαρκώς αναμορφώνει την φύση, το όλο, αποδεικνύεται ασφαλέστερος οδηγός, από την κατακερματίζουσα λογοκρατία. Βοηθεί όχι μόνο να εξηγήσουμε ικανοποιητικότερα τα νέα δεδομένα της επιστήμης. Επιτρέπει να πλησιάζουμε το αληθές σε κάθε πλαίσιο και να χειριζόμαστε το επί μέρους σε κάθε περίπτωση.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας