*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η πρακτική των υπολογιστών βήμα βήμα

Βασικές γνώσεις

"Computerpraxis - Schritt fur Schritt - Basswisen" (Πρωτότυπος τίτλος στα γερμανικά)

Συγγραφή: ·Peter Wilckens ·Tibor Kapuvari
Μετάφραση: ·Βαρβάρα Κασσελούρη
Έκδοση: 1998 από "Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις"
Σελ.:48 (28χ21), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-331-194-4


Θέμα: "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Σπουδή και διδασκαλία"

Η σειρά αυτή των βιβλίων "Η πρακτική των υπολογιστών βήμα - βήμα" αναπτύχθηκε με δεδομένο το διαφορετικό, διαθέσιμο λογισμικό και προϋποθέτει μια εμπειρία, η οποία μπορεί άνετα να προσαρμοστεί στο προσανατολισμένο στην πράξη μάθημα της ΗΕΔ. Για το σκοπό αυτό υπάρχει γραπτό υλικό - βιβλία εκπαίδευσης και εκμάθησης, δομημένα σύμφωνα με διδακτικές μεθόδους-, το οποίο κάνει δυνατή την αυτόνομα ελεγχόμενη εκπαίδευση και κυρίως κάνει δυνατή τη χρήση του βιβλίου σε ομάδες, που αποτελούνται από άτομα με διαφορετικά επίπεδα γνώσεων και προσωπικούς ρυθμούς αφομοίωσης της γνώσης.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας