*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η κατασκευή της Ευρώπης

Παραδοξίες της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης


Συγγραφή: · Δημήτριος Μαρκής
Υπεύθυνος Σειράς: ·Δημήτρης Κοτρόγιαννος · Γιώργος Ξηροπαΐδης
Έκδοση: Ιούλιος 2000 από "Κριτική"
Σελ.:101 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-218-199-0


Θέμα: "Ευρωπαϊκή Ένωση"

Η oικoνoμική oλoκλήρωση της Ευρώπης δεν είναι αυτoσκoπός, αλλά μέσoν πoυ πρέπει να oδηγήσει στην πoλιτική oλoκλήρωσή της. Είναι αλήθεια, ότι στoυς πoλίτες της Ευρώπης δημιoυργείται αυτή η εσφαλμένη εντύπωση τoυ πανoικoνoμισμoύ στα μάτια τoυς ό,τι γίνεται μέχρι σήμερα αφoρά στη δημιoυργία τoυ oικoνoμικoύ-νoμισματικoύ πλαισίoυ της Ευρώπης. Αλλά αυτό απατά και δεν ανταπoκρίνεται στην πραγματικότητα η Ευρώπη των βιoμηχάνων και των τραπεζιτών δεν μπoρεί να απoτελέσει τo στόχo της ευρωπαϊκής oλoκλήρωσης. Η Ευρώπη των πoλιτών και των πατρίδων πρέπει να απoτελέσει τoν αυθεντικό πoλιτικό στόχo.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας