*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η δύναμη της ελπίδας

Το άλφα και το ωμέγα της ζωής και της αγάπης: Ένας εμπνευσμένος οδηγός για τη δύναμη της ελπίδας που θα αλλάξει τη ζωή σας

"The power of hope" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Maurice Lamm
Μετάφραση: ·Πόλυ Μοσχοπούλου
Έκδοση: Απρίλιος 1998 από "Διόπτρα"
Σελ.:176 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-364-124-3


Θέμα: "Ψυχολογία, Εφαρμοσμένη"

Ένας νέος οδηγός πνευματικής επιβίωσης για τα εκατομμύρια ανθρώπων που ξαναβρήκαν τη χαμένη τους δύναμη από βιβλία σαν το "Πόσο καλοί πρέπει να είμαστε" και τα εμπνευσμένα έργα των Σούλερ και Μπουσκάλια.
Ένας πολύ ανθρώπινος πνευματικός καθοδηγητής, μας εξηγεί πώς να χρησιμοποιούμε τη "Δύναμη της ελπίδας" για να διαμορφώσουμε καλύτερα τη ζωή μας. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας σαν πνευματικός σύμβουλος, και αντλώντας από τις εμπειρίες της προσωπικής του ζωής, ο συγγραφέας μας εξηγεί πώς να ενεργοποιήσουμε μέσα μας την ελπίδα, ανεξάρτητα από τα εμπόδια που μας αποθαρρύνουν στην καθημερινή μας ζωή.
Η "Δύναμη της ελπίδας" είναι ένα βιβλίο πρακτικό, ευθύ και συχνά χιουμοριστικό. Ο συγγραφέας αφηγείται και ένα περιστατικό της δικής του ζωής, όταν αντιμετώπισε την απειλή να χάσει και τη δική του πίστη και ελπίδα.
Η μαρτυρία του Μορίς Λαμ είναι συγκλονιστική: μια ελπίδα που απειλήθηκε μέχρι τα βάθη της, για να ξαναζωντανέψει όμως, και τελικά να ανταμειφθεί με τρόπο θαυμαστό. Μια ιστορία από την οποία θα διδαχθούμε όλοι πώς να ενισχύσουμε τη δική μας ικανότητα να κάνουμε τις ελπίδες μας πραγματικότητα.
Για να μας δώσει αυτή την ικανότητα, ο Μορίς Λαμ μας δείχνει πώς λειτουργεί η ελπίδα, πώς να την αναζητούμε και να την κάνουμε να λειτουργήσει, και πώς να ξεχωρίζουμε τη ρεαλιστική ελπίδα από την ανέφικτη.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας