*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Χωρίς αντάλλαγμα

"Pay it forward" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Catherine Ryan Hyde
Μετάφραση: ·Βίκυ Σταματάκη
Επιμέλεια: ·Πηγή Γκούμα
Έκδοση: Ιανουάριος 2001 από "Κριτική"
Σελ.:356 (21χ13), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-218-214-8


Θέμα: "Αμερικανική πεζογραφία "

Σε μια εποχή που κατακλύζεται από μεθοδολογίες, τεχνικές, υπολογισμούς και προγράμματα, γινόμαστε βουβοί μάρτυρες της απογύμνωσης της ζωής μας από συναισθήματα και πρωταρχικές αξίες. Ο κυνισμός εξαπλώνεται και μας κυριεύει επικίνδυνα, απωθώντας στο περιθώριο τον φρουρό της ψυχικής μας ισορροπίας: τη συνειδητή επικοινωνία με τους άλλους. Κάθε υπόμνηση της αγαθής και έντιμης ανθρώπινης φύσης είναι τόσο ευπρόσδεκτη, ώστε θα έπρεπε να αναρωτηθούμε γιατί δεν είναι συχνότερη. Τρεις απλοί άνθρωποι προσπαθούν να ξεπεράσουν τις αβεβαιότητες και τις ανασφάλειες που τους δημιούργησε η ατυχία τους. Κατορθώνουν να ενώσουν την αισιοδοξία τους και να αλλάξουν την συμπεριφορά των άλλων, παρακινώντας τους να μεταδώσουν παραπέρα την καλοτυχία τους. Ένα δωδεκάχρονο αγόρι, η μητέρα του και ο δάσκαλος του είναι το τρίπολο αυτής της θετικής ενέργειας, που διαχέεται πολλαπλασιαστικά στον κόσμο.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας