*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η μαγειρική του εργένη

Συνταγές για δύο άτομα

"La cocina varonil" (Πρωτότυπος τίτλος στα ισπανικά)

Συγγραφή: ·Rene de Costa
Μετάφραση: · Ρήγας Καππάτος
Έκδοση: Ιανουάριος 1999 από "Εκάτη"
Σελ.:158 (21χ13), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7437-62-4


Θέμα: "Μαγειρική"

Ο Rene de Costa μας εισάγει στα μυστικά της μαγειρικής, με την παρουσίαση μιας σειράς φαγητών, εύκολων στην ετοιμασία αλλά και εντυπωσιακών στην εμφάνιση, που χωρίς την παραμικρότερη αμφιβολία θα γίνουν δεκτά με επιφωνήματα θαυμασμού από την καλή των ονείρων μας. Οι συνταγές του Rene de Costa, αυστηρά δοκιμασμένες, δίνουν τις τέλειες αναλογίες και τις ακριβείς ποσότητες για το τέλειο αποτέλεσμα. Το βιβλίο, γραμμένο σε μια κατανοητή γλώσσα γι' αυτόν που δεν πάτησε ποτέ στην κουζίνα, συμπληρώνεται από μια περιγραφή των αναγκαίων σκευών, συμβουλές για τη χρήση τους και ορισμένους κανόνες για την επιλογή των κρασιών που συνοδεύουν το κάθε φαγητό.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας