*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Τα παιδιά παίζουν θέατρο


Συγγραφή: · Gisela Walter
Μετάφραση: ·Λένα Σακαλή
Εικονογράφιση: ·Anke Lintz
Φωτογραφία: ·Danilo Lex
Έκδοση: 1997 από "Ωρίων"
Σελ.:160 (25χ20), Σκληρό εξώφυλλο


Θέμα: "Παιδικά θεατρικά έργα" "Παιδικές δραστηριότητες"

Με στόχο την εισαγωγή των παιδιών στις τεχνικές του θεάτρου και στο ανέβασμα μιας θεατρικής παράστασης, το βιβλίο "Τα παιδιά παίζουν θέατρο", με την πλούσια και πολύχρωμη εικονογράφηση, προσφέρει ολοζώντανες περιγραφές για ομάδες παιδιών ηλικίας από 5 μέχρι και 12 ετών. Παίζοντας, τα παιδιά μαθαίνουν να βιώνουν τους διάφορους ρόλους και να κατασκευάζουν μάσκες και σκηνικά. Προσφέρονται ακόμη οδηγίες για παντομίμα, θέατρο με σκιές και μαύρο θέατρο, ενώ σε κάθε κεφάλαιο υπάρχουν σκετς και παραμύθια που μπορούν να γίνουν αντικείμενο μιας θεατρικής παρουσίασης σε κάποιο παιδικό πάρτυ, σε κάποια γιορτή του νηπιαγωγείου ή και σε απαιτητικότερες σχολικές παραστάσεις. Ο αναγνώστης θα ανακαλύψει όλα τα σημεία που ευχαριστούν τα παιδιά και τα κάνουν να αγαπήσουν το θέατρο, χωρίς ιδιαίτερη προεργασία και προπάντων χωρίς κοπιαστική αποστήθιση κειμένων.
Παρέχονται άφθονες συμβουλές για τους τρόπους με τους οποίους τα ίδια τα παιδιά θα κατασκευάσουν ό,τι χρειάζεται για μια παράσταση: Μάσκες, κοστούμια, σκηνικά, φωτισμός, μουσική, ηχητικά εφφέ κλπ. Χάρη στην απλή διατύπωση του κειμένου και τις παραστατικές εικόνες τα παιδιά θα καταφέρουν πολύ σύντομα και χωρίς καμιά δυσκολία να πραγματοποιήσουν με μεγάλη επιτυχία την παράσταση της αρεσκείας τους.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας