*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Δωράκια

Πρωτότυπες δημιουργίες για τους γονείς και τους φίλους τους


Συγγραφή: · Μάργκαρετ Σόρεγκε
Μετάφραση: ·Υπατία Μπακούδη
Έκδοση: 1995 από "Ωρίων"
Σελ.:31 (24χ17), Σκληρό εξώφυλλο


Θέμα: "Χειροτεχνία - Βιβλία για παιδιά " "Παιδικές δραστηριότητες"

Σ' αυτό το βιβλίο υπάρχουν πολλές ιδέες για πρωτότυπα και χαριτωμένα δωράκια που μπορούν να κατασκευάσουν εύκολα όλα τα παιδιά. Για παράδειγμα, ένα ωραίο ντοσιέ για να βάζει ο πατέρας τα χαρτιά ή τις φωτογραφίες, ένα μεγάλο κουτί με θήκες για να βάζει η μητέρα τα είδη ραπτικής, αλλά και ένα πρακτικό δίχτυ για τα ψώνια της γιαγιάς. Μέσα στο βιβλίο υπάρχει πατρόν με όλα τα σχέδια σε φυσικό μέγεθος, ενώ ο τρόπος κατασκευής τους εξηγείται και απεικονίζεται λεπτομερέστατα, βήμα προς βήμα. Στο πατρόν θα βρείτε επίσης προσχεδιασμένο και τυπωμένο ακόμη και ένα διαρκές ημερολόγιο. Μπορείτε λοιπόν να αρχίσετε αμέσως τη δουλειά!

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας