*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο μικρός διακοσμητής

Διακόσμηση παραθύρων με χαρτί και νερομπογιές


Συγγραφή: · Κάριν Γκρος
Μετάφραση: ·Υπατία Μπακούδη
Έκδοση: 1995 από "Ωρίων"
Σελ.:31 (24χ17), Σκληρό εξώφυλλο


Θέμα: "Χειροτεχνία - Βιβλία για παιδιά " "Παιδικές δραστηριότητες"

Οι εικόνες που περιέχει το βιβλίο ζωγραφίζονται πάνω στα τζάμια των παραθύρων. Το μέγεθός τους είναι τόσο μεγάλο, ώστε καλύπτουν ολόκληρο το τζάμι, παρουσιάζοντας ένα θαυμάσιο ανάγλυφο τοπίο που ομορφαίνει το δωμάτιο. Κατασκευάζονται εύκολα και το ζωγράφισμά τους βοηθάει και αναπτύσσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα του παιδιού. Οι φιγούρες των ζώων υπάρχουν σε πατρόν μέσα στο βιβλίο. Τα τοπία που πλασιώνουν τις φιγούρες ζωγραφίζονται με νερομπογιές ή με δακτυλομπογιές. Οι νερομπογιές και η κόλλα που θα χρησιμοποιήσει το παιδί, καθαρίζονται πολύ εύκολα από το τζάμι με νερό. Μουσκεύετε πρώτα τις φιγούρες των ζώων με λίγο νερό, τις ξεκολλάτε και κατόπιν ξεπλένετε με νερό τα χρώματα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας