*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το φεγγάρι στον υπόνομο

"The moon in the gutter" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · David Goodis
Μετάφραση: ·Αρίστος Γιαννόπουλος
Έκδοση: 1987 από "Μέδουσα"
Σελ.:179 (19χ12), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα" "Αστυνομική λογοτεχνία" "Κινηματογραφικές ταινίες"

Πρόκειται για ένα από τα λίγα μυθιστορήματα που μέσα από την έντονη δράση δημιουργούν χαρακτήρες και ατμόσφαιρα. Γραμμένο από τον David Goodis το 1953 είναι το βιβλίο στο οποίο βασίστηκε ο Jean-Jacques Beneix για να γυρίσει τη γνωστή, ομώνυμη ταινία με πρωταγωνιστές την Nastasia Kinski και τον Gerard Depardieu.

Μια δραματική, ερωτική ιστορία, που εκτυλίσσεται στα πιο εξαθλιωμένα στρώματα της κοινωνίας, εκεί κάτω όπου υπάρχουν ξοφλημένοι άντρες και γυναίκες, άχρηστοι, μοναχικοί, εγκαταλελειμένοι στο ποτό, γεμάτοι φόβο για το μπλέξιμο, κακέκτυπα του Bogart στο μακρυνό τέλος της ύπαρξής τους.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας