*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Διαγνωστικά θέματα στην κλινική ιατρική

"Self-assessment Picture Tests in Clinical Medicine" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Charles D. Forbes ·William F. Jackson ·Christopher Thompson
Μετάφραση: ·Γιάννης Χ. Μελέτης ·Μιχάλης Σαμάρκος
Έκδοση: 2010 από "Παρισιάνου Μαρία Γρ."
Σελ.:162 (19χ13), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-340-033-5


Θέμα: "Παθολογία " "Ιατρική διάγνωση"

Η σειρά των εικονογραφημένων δοκιμασιών αυτοεκτίμησης σχεδιάστηκαν για να σας βοηθήσουν να ελέγξετε και να βελτιώσετε τις κλινικές ικανότητές σας. Το δοκίμιο αυτό περιέχει σύντομες ερωταποκρίσεις για όλα τα θέματα κλινικής ιατρικής. Οι ερευνητές βασίζονται στην ερμηνεία κλινικών φωτογραφιών, σπινθηρογραφημάτων και ακτινογραφιών. Ο αναγνώστης καλείται να διαγνώσει και να συστήσει θεραπεία με δευτερεύουσες ερωτήσεις για την πρόγνωση, τις επιπλοκές κλπ.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας