*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η Βίβλος του διαστήματος


Συγγραφή: ·Damon Knight
Μετάφραση: · Γιώργος Α. Γούλας
Έκδοση: 1995 από "Alien"
Σελ.:127 (19χ12), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα" "Επιστημονική φαντασία"

Ο δημοσιογράφος Ρόμπερτ Νταλ έρχεται σε σύγκρουση με την κυβέρνηση των ΗΠΑ εξαιτίας της επιμονής του να διερευνήσει το μυστήριο των παράξενων συμβάντων που φαίνεται να προέρχονται από ένα κρατικό ερευνητικό κέντρο στην έρημο. Οι απρόσμενες εξελίξεις τον οδηγούν σε ένα φρενήρες κυνηγητό, ενώ η τύχη της ανθρωπότητας βρίσκεται ουσιαστικά στα χέρια του. Στην περιπλάνησή του αυτή ο εξωγήινος συνταξιδιώτης του, θα του μιλήσει για τη Βίβλο του Διαστήματος, που οι δέκα εντολές της ουσιαστικά είναι μονάχα μία, ενώ παράλληλα αμφισβητούνται θεμελιακά χαρακτηριστικά της ανθρώπινης φύσης.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας