*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Τρομοκράτες στη Νέα Υόρκη

Παγκόσμιος εφιάλτης


Συγγραφή: · Αθανάσιος Κ. Στριγάς
Έκδοση: 2001 από "Κάδμος"
Σελ.:229 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-8184-17-7


Θέμα: "Τρομοκρατία"

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής εξέθρεψαν και γιγάντωσαν την διεθνή τρομοκρατία. Η Αμερική, χώρα κατ' εξοχήν τρομοκρατική, διαθέτει ακόμη και κρατικούς θύλακες εκπαίδευσης, χρηματοδότησης και ηθικής στήριξης δυνάμεων που στηρίζουν την διεθνή τρομοκρατία, το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και τη διάδοση, εμπορία και εκμετάλλευση των ναρκωτικών σε παγκόσμια κλίμακα. Η τραγωδία της Νέας Υόρκης με το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 ήταν το αποτέλεσμα της αμερικανικής προσπάθειας για επιβολή σε παγκόσμιο επίπεδο του αμερικανικού τρόπου ζωής. Ήταν ένα χτύπημα από το εσωτερικό με απλή συνεργεία από το εξωτερικό. Το πρόβλημα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής είναι κυρίως διανοητικό. Όσο πιο σύντομα κατανοήσουν το πρόβλημά τους, τόσο πιο γρήγορα θα επιτευχθεί ειρήνη στον κόσμο. Το βιβλίο αυτό είναι μια καταγγελία στην αμερικανική αλαζονεία και ανηθικότητα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας